donderdag 3 maart 2016

ZIG clean color real brush...

Yes.... Leuke Stempels verkoopt vanaf nu ook de ZIG clean color real brush stiften.
Ik ben al een tijdje fan van deze stiften.. Er zit een hele dunne flexibele kwast aan en de kleuren kan je onderling heerlijk en makkelijk mengen zonder dat je strepen ziet...

Echt !!! Iedereen kan inkleuren met deze stiften:)Deze keer weer de prachtige stempels "Sunflower" van Carabelle Studio gebruikt en ingekleurd met de ZIG markers... Ik noem ze zelf ZIGGIES... dat klinkt zo leuk:))

Werkwijze:
Snij van Watercolor cardstock een rechthoek van 12 x 6 cm en stempel de zonnebloem met zwarte inkt en bestrooi deze direct met clear embossingpoeder en verhit deze met de heatgun.
Snij 2 rechthoeken van watercolor cardstock van 6 x 3,5 en en 1 van 6 x 4 cm.
Stempel op de 2 rechthoekjes van 3,5 x 6 cm de bijen.
Stempel op de rechthoekje van 6x4 cm diverse keren de tekst van Leuke Stempels "een dikke proficiat voor jou"en laat deze verspringen.

Kleur met de ZIG brush markers de zonnebloem in,
 hieronder zal ik stap voor stap uitleggen hoe ik deze heb ingekleurd.


Begin met de donkere kleur geel, dan middelste kleur en als laatste de lichtste kleur geel.


Herhaal bovengenoemde stappen totdat de bloem geheel is ingekleurd en waarnodig kan je de puntjes van de bloem nog met de donkerste kleur geel accentueren.Kleur nu de blaadjes in en ook de bijtjes geef je een geel kleurtje, de vleugeltjes van de bijtjes kan je heel licht inkleuren met een waterpenseeltje want deze ZIG stiften laten zich heel makkelijk mengen met water.

Als laatste kan je nog een mooi subtiel glitterlaagje aan het kleurwerk toevoegen door de Wink of Stella clear glitterstift te gebruiken.


Kleur met de 3 verschillende kleuren geel de tekst in en bespray deze met water en je krijgt een mooie kleurverloop.Nu alles is ingekleurd kan je de achtergrond nog verder blenden met stencils en distress inkt.

Plak het geheel op een zwart cardstock van 13 x 13 cm en stik de randjes langs de rechthoekjes voor een mooie afwerking.

Plak het geheel met 3d-foam op een dubbelgevouwen witte basiskaart van 13,5 x 13 cm.

Wil je nog meer weten over deze ZIG stiften, neem dan eens een kijkje op mijn persoonlijke Pinterest bord vol met allerlei pins over deze ZIG clean color real brush stiften. Klik dan HIER.

Leuk als je een reactie achterlaat.
Ik ben altijd wel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden:)

Groetjes Aletta


4 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.