woensdag 9 maart 2016

Derwent Inktense


Ik weet niet of jullie ze gespot hadden , maar sinds kort liggen ook de Derwent inktense potloden in de winkel.  Ik houd van kleuren met potloden, maar ik miste hierbij de felle intense kleuren die je met stiften vaak wel kan bereiken. Inktense potloden zijn heel rijk aan pigment en geven dus wel die intense felle kleur. Wanneer je de kleur nat maakt wordt het een inkt en als het droog is, is ie watervast. Je moet dus de kleuren gelijk mengen. Je kan wel steeds een laag toevoegen nadat de onderliggende laag droog is. De kaart van vandaag heb ik gekleurd met de derwent inktense potloden.


Ik ben begonnen met de achtergrond stempels van Crafters Compagnion op een stuk watercolor papier. In de cirkels heb ik drie kleuren oranje/rood aangebracht en deze gelijktijdig met een waterpenseel nat gemaakt en gemengd. Je zal merken dat zodra je de kleuren nat maakt de kleur echt mooi fel wordt.


Daar waar ik wat extra kleur wilde heb ik nog een tweede laag kleur aangebracht met rood. Ik heb opnieuw de stempel set Swing van Carabelle studio gepakt en nu het meisje gestempeld. Ook haar heb ik ingekleurd met de potloden.


Ook de tekst komt van een set van Crafters Compagnion. De kaart is gemat op zwart en oranje. Ik ben blij met deze potloden en als je net als ik van kleuren met potloden houd kan ik je deze zeker aanbevelen. Ze zijn in te bestellen in een set van 12 of 24.Groetjes,
Mirjam

3 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.