zondag 1 november 2015

Bloemenkaart met labeltjes...Hallo allemaal,

Ik blijft nog even in de kleuren paars en geel, wat blijft dit toch een mooie kleurencombinatie...

Deze keer ben ik aan de gang gegaan met de stansjes, een achtergrondstempel, een stencil en distress inkt... Nieuwsgierig hoe... hieronder vind je de gebruikte materialen en een werkomschrijving van deze kaart.
Werkwijze kaart:

Stans de bloemetjes uit wit stempel papier. Laat de stans in het papier zitten en nu ga je met de blendingtool en de "Wilted Violet" distress inkt eroverheen. Doe dit ook met de tagjes en nadat je deze tags met "Fossilized Amber"heb bewerkt laat je ze nog in het papier zitten en leg je het stencil Bubbles van Tim Holtz eroverheen en bewerk de tags nogmaals met dezelfde kleur inkt. Plak de bloemen in elkaar en plak deze op de tag. En maak aan elke tag een stukje scrappersflos vast en aan de achterzijde een stukje 3d foam tape. Blend een stukje stempelpapier met "Fossilized amber" en stans 3 kleine rondjes (zitten in de bloemen stansset) en plak deze in het midden van de bloem.

Breng "Wilted Violet" aan op de DarkroomDoor Shadow 3Up stempel, leg hierover heen hetzelfde stencil(bubbles van Tim Holtz) Daarna leg je een dubbelgevouwen stuk keukenrol erop en druk deze goed aan. Haal de keukenrolpapiertje en stencil nu voorzichtig weg. Nu leg je er op de kop een stuk stempelpapier op en druk deze goed aan. Je krijgt nu een mooi "bubbeltjes" effect van de 3Up stempel. En snij de kaart op maat. 

Snij een stuk wit stempelpapier van 10 x 13 cm en blend de randen met "Fossilized Amber" en daarna nog een keer met de stencil Bubble.

Nu kan je de kaart in elkaar gaan plakken,volgens voorbeeld hierboven en klaar is deze kaart.

Materialen :En als laatste nog een paar detailfotos van de kaart....

Tot blogs...

Groetjes Aletta


3 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.