dinsdag 24 september 2019

Note to myself


Afgelopen weekend hebben we een gezellige dag gehad met alle Design Team leden. We hebben allemaal een kleine workshop voorbereid en dit was mijn voorbeeld. De kaft van een notitieboekje opleuken. Kijk je mee hoe we dit gedaan hebben?

Als eerst breng je een laag Gesso aan op de kaft van je notitieboekje. Dit hoef je niet heel netjes en dekkend te doen. Na wens mag je nog een laag opbrengen. Om het proces te versnellen kun je tussen alle lagen door een heattool gebruiken. Daarna breng je met een kwast Amsterdam Acrylverf geel met lange vegen her en der op. 



Op je craftsheet meng  je zwarte acrylverf met wat water. Met je vinger tik je op de kwast zodat er wat spetters op je werk komen. Verspreid her en der wat grote en kleinere spetters. 

Met stazon jet black druk je een aantal keer de Distressed2 van imagination-crafts af. Dit is de Hexagon stempel uit de set.







Met een spatel breng je modeling paste op het stencil van Aall&Create aan. Ook dit verspreid je weer her en der over je kaft.

voorkant
achterkant


Plak her en der wat stukjes zwart/witte washitape op. Je achtergrond is nu klaar.
Print een leuke foto uit en zoek wat papiertjes, entreekaartjes, washitape, tags die je zelf met Diamond-press uitsnijdt en stickertjes bij elkaar. Schik deze achter je foto en maak het af met een houten figuurtje. Deze plak je op met glue tape van Tombow. De houten figuurtjes bevestig je met alleslijm van DutchDoobaDoo.

Met een Micron 0,2 pen zet je om de foto, de papiertjes, de tags en de tickets een zwart lijntje.





Met één of meerdere tekst sticker van Tim Holtz maak je het helemaal af!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.