woensdag 4 april 2018

Afscheid

 Ik heb voor deze kaart een basis achtergrond gemaakt op de Gellie Plate genomen.
Hierop heb ik diverse achtergrond stempels van DarkroomDoor gezet en de bloem alvast 1 keer gestempeld. Op los papier heb ik de bloem nogmaals gestempeld en met clear embossing verhit.

 Ik heb de bloem ingekleurd met Distress inkt en over de afdruk op de omdergrond geplakt. De tekst is een stempel van Kaisercraft en heb ik in dezelfde kleur gestempeld en ook met clear embossing poeder verhit.
De kaart tenslotte gemat op bijpassend karton.
 
Met deze kaart een beetje in de kleuren van de challenge neem ik afscheid van jullie op dit blog. Ik heb met heel veel plezier de afgelopen jaren de voorbeelden voor jullie gemaakt en uitgewerkt op het blog. Sinds een jaar ben ik weer werkzaam in de zorg en in onregelmatige diensten. Ik merk dat het met het werk voor dit blog niet goed samengaat. Daarom heb ik na lang wikken en wegen besloten om te stoppen. Dit is mijn laatste blogpost voor Leuke Stempels. Ik hoop velen van jullie te zien op de Art Specially waar ik wel te vinden ben in de winkel van Leuke Stempels. Ik wil iedereen bedanken voor de reacties en de likes op het blog en facebook. 

Fijne dag, groetjes Mirjam.

9 opmerkingen:

 1. Snif snif... het laatste blogbericht van Mirjam, wat zal ik je kunstwerkjes missen op dit blog maar gelukkig houden we contact en kan ik toch van je creativiteit blijven genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en natuurlijk niet te vergeten... wat een gave kaart !!

   Verwijderen
  2. We blijven zeker contact houden. Ik verdwijn niet.

   Verwijderen
 2. Super mooie kaart! Jammer dat je stop.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie kaart, Mirjam! Begrijpelijke keuze om te stoppen. Je wilt alles voor 100 % doen, maar als je in de zorg werkt en onregelmatig, kun je niet alles. Daar weet ik alles van. We zullen elkaar zeker nog regelmatig tegenkomen.🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super bedankt voor alle leuke kaarten, maar je verdwijnt niet dus zullen we toch kunnen blijven genieten van al het moois van jouw al is het elders.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd weer keuzes he Mirjam...je hebt veel leuks laten zien voor Leuke Stempels....jammer voor Hella dat je stopt, maar je stopt vast niet met nog veel meer moois maken in je eigen tempo! Alle goeds :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo ontzettend jammer dat we je uit ons DT zien gaan. Maar wat hebben we genoten van al je mooie blogbijdrages de afgelopen jaren. We zullen je missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie kaart! Jammer dat je stop.....

  ** Genting Crown**

  BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.