woensdag 11 januari 2017

PaperArtsy en Indigoblu


Hoi,

Heb je dat ook wel eens ?
Je begint ergens aan, maar weet eigenlijk nog niet zo goed wat het moet gaan worden maar gaandeweg komt je creatieve brein op gang en gaat het steeds lekkerder en dan komt er schot in de zaak en uiteindelijk heb je toch iets moois gecreeerd, dat was bij mij zo deze keer.

De achtergrond op de basiskaart met ik gemaakt op Kippers Aquarelpapier met clear matt embossingpoeder en de prachtige stempel van Paperartsy HotPicks 1501


Na het embossen deze geblend met 3 kleuren distress inkt, Wild Honey, Wilted Violet en Peacock Feathers. Ook heb ik de hoeken gestempeld met deze 3 kleuren distress inkt met de kleine stempels uit deze set en gemat op zwart cardstock m.b.v. de Mini Perfect Layers.


Daarna ben ik begonnen met het stempelen van de Indigoblu stempel Flutterby met gesso op Kippers Aquarelpapier. Gesso aangebracht op de stempel m.b.v. een stukje Phat Foam.


D.m.v. de natte clearblok techniek de 3 dezelfde kleurtjes distress aangebracht.


Tot hier wist ik eigenlijk nog niet precies wat ik wilde gaan maken en ineens wist ik en daarom heb ik het papier op maat gesneden 9 x 9 cm,

De stempel Big Indigoblu Butterfly gestempeld met zwarte Archival inkt en ingekleurd met 3 kleurtjes Zig stiften. 

Mocht je willen weten hoe ik inkleur met de ZIGS, dan kan je <hier>  een filmpje bekijken welke door mij is gemaakt voor Leuke Stempels.


Op deze foto zie je heel mooi hoe mooi je een resist techniek kan maken met gesso.

Daarna in 4kantjes gesneden van 3x3 cm en gemat op zwart cardstock, weer mbv de Mini Perfect Rulers en met 3d foam verhoogd opgeplakt.


Dit was mijn dt-bijdrage voor deze keer, ik ben tevreden met het eindresultaat en hoop jullie ook:)))

Groetjes Aletta

5 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.