zondag 15 januari 2017

Just Be Happy

Just be happy.... met de mooie nieuwe stempels van Visible image
Nou ik ben er zeker happy mee. 

Voor deze keer heb ik de datum blogpost geruild met Joan, die je eigenlijk verwachtte vandaag. Studie en de verhuizing van mijn oudste zoon maakte een switch in mijn planning noodzakelijk. Komende weken dus druk met andere zaken ;-)
 Vandaar dat ik hier alweer ben....

Hoe heb ik deze kaart opgebouwd.

Eerst heb ik de achtergrond gemaakt met nuance poeders op aquarelpapier. In dit geval heb ik eerst het papier goed nat gemaakt, wat korreltjes nuance poeder erop gestrooid en nog wat water gesproeid. De kleuren goed door elkaar laten lopen en als t mooi genoeg is , drogen met de heattool. De heattool is echt een hulpmiddel waar je eigenlijk niet zonder kan.

Vervolgens met zwarte archival de vrouw en de tekst  van de set Tomorrow doesn't exist
gestempeld. Mijn stempel stempelde niet in één keer goed af, blij met m'n MISTI zodat deze nog eens op precies dezelfde plek afgedrukt kon worden.

Van de set Jazz it up de cirkels gebruikt. Ik weet nu al dat dat één van mijn favoriete stempeltjes wordt.... :-)  Archival Orange Blossom hiervoor gebruikt.

De tekst heb ik op een apart stukje schut papier gestempeld met zwarte Versafine en dit met embossingpoeder bewerkt. De tekstblokjes los geknipt. 
Met een witte marker wat accenten gezet in de cirkels en her en der op de kaart. Ook een randje getekend.
Voordat ik de tekst erop heb geplakt heb ik eerst met wat distressinkt licht een kleurtje aangebracht.

Als laatste heb ik met Kristall gel en het masker van Scrapberry's Mini-drops glittertjes aangebracht.

Matten met hulp van de Mini perfect layers... alles op een witte kaart en klaar is Willy.Heel veel plezier met de prachtige stempels van Visible image !

Groetjes Willy

p.s. mochten deze clearstempels niet helemaal goed afdrukken, dan wil licht opschuren met een schuurblokje/ fijn schuurpapiertje/papieren nagelvijltje helpen

3 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.