zaterdag 7 januari 2017

Marvellous
Hoi, daar ben ik weer,

Ik maak graag nog even gebruik van dit moment om je een heel fijn, gezond, gelukkig en creatief 2017 toe te wensen.


Voor vandaag heb ik wat voorjaarsbolletjes laten ontluiken. Ik ben niet zo'n wintermens, dus denk na de kerstkaarten weer graag aan het voorjaar.


Ik heb de kaarten vergelijkbaar opgebouwd.
Eerst de achtergrond:

Bij de crocussen heb ik distressinkt op m'n craftsheet gedept, met water bespoten en daar het papier door heen gehaald, laten drogen en nog een keer door dezelfde kleuren.

Bij de sneeuwklokjes heb ik distressinkt op het acrylblok gedept, water gespoten en op een natgespoten stuk aquarelpapier gelegd en 1 nacht laten intrekken.Je kan het verschil zien... de kleuren lijken veel helderder in het papier te trekken. De kaarten heb ik bestempeld met diverse stempels van de bollen en de takken met stazon inkt. De crocuskaart ingekleurd met dezelfde kleuren distressinkt en de sneeuwklokjeskaart met potloden. De tekst heb ik ook met stazon gestempeld.
De achtergrond stempels, met distressinkt,  heb ik eerst 2 x afgestempeld op een kladpapiertje en zo een hele lichte afdruk gemaakt, waardoor de achtergrond wat meer "body" krijgt, maar de achtergrondstempels wel echt op de achtergrond blijven :-)


Dezelfde inkt gebruikt...alleen anders toegepast  .
Probeer 't ook eens!

groetjes Willy.


Gebruikte materialen:5 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.