woensdag 28 juni 2017

Waarom je niet te snel iets weg moet gooien.
Deze post laat ik je zien dat je een achtergrond die je niet mooi vind niet te snel weg moet gooien. Door er een nieuwe laag en in mijn geval meerder nieuwe lagen aan toe te voegen kan je uiteindelijk toch een resultaat krijgen die je wel wilt behouden.
Dit is mijn eerste laag, Distress Oxide Worn Lipstick op een ondergrond van gesso. Leuk maar niet de kleur roze die ik voor de Flamingo van Carabelle Studio in gedachten had.
Hier kan je zien dat de kaart haast rood lijkt bij de ingekleurde flamingo. Jammer want de matte medium in de hoeken vind ik wel weer leuk. Dus wat nu. Een beetje fel roze Aladine Izink inkt erover zou het moeten doen dacht ik.
Ehhh leuk bedacht maar ik vind het er niet beter van geworden. Nog maar eens een nieuw laagje toevoegen, witte gesso wellicht.
En nu is hij niet meer rood maar ook niet zo mooi roze als ik in gedachten had.  Dan ga ik Paper Artsy verf gebruiken. Als je me een beetje kent weet je dat dat voor mij de oplossing voor iedere ondergrond is. 
En ja zo had ik het ongeveer in gedachten, mooi roze met een blauw accent. De cijfers van Darkroomdoor heb ik met de Distress Oxide waar ik mee begonnen ben gestempeld. Wat spetters met zwarte verf en toen kon ik eindelijk de flamingo op de kaart plakken. De randen nog wat donker gesponst en als laatste de Tekst van Penny black in de linker boven hoek. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de kaart en vind ik het 1 geheel geworden. Daarom gooi ik bijna nooit een achtergrond in de vuilnisbak. Over mijn laatje vol met mislukte achtergronden vertel ik later wel een keer.

Fijne dag, groetjes Mirjam
 

6 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.