vrijdag 16 juni 2017

Groovin'60


Hoi,

 Daar ben ik weer... 

 Vandaag heb ik één van de superleuke Groovin'60 stencils van Sheena Douglass gecombineerd met een stempelset van Visible Image. Ik ben zelf erg tevreden over deze combi.
Lekker "los gaan"....zoals ze dat hier in Twente noemen.   Ik heb hiervoor via het superleuke stencil met een blendingtool diverse kleuren  Memento inktjes aangebracht op "normaal"  glad stempelpapier.Zodra ik het stencil eraf haalde zag ik  dat er op het stencil nog behoorlijk wat restinkt achter was gebleven. Jammer om weg te doen..Ik heb een stukje keukenrol onder het stencil gelegd en vervolgens met water "bemist". Een nieuw stuk papier erop gelegd en aangedrukt... en tada... een wel net zo'n mooie afdruk. Zowel een positief als een negatief van het stencil. Ik heb de  "positief"nog wat bij gekleurd met de blendingtool. 


Met de misti en memento tuxedo black de afdruk van de springende jonge vrouw uit de set van 
Visible image "tomorrow doesn-t exist" gestempeld en ook in gedeeltes de tekst gestempeld. Heel handig met de kleine dewdrop inkt... pas wel op dat je geen randjes mee be-inkt van de stukjes tekst die je niet wilt hebben ;-) 


al met al is dit het resultaat. Bij deze heb ik ook gedeeltes van de stempel beïnkt, met de al eerder gebruikte kleuren om een wat speelse achtergrond te maken.Gemat en op een bijpassende kaart geplakt. 
Zo heb ik 2 vrolijke kaartjes in de stijl van de Groovin'60... leuk hè?


Groetjes Willy 

2 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.