donderdag 8 juni 2017

Nr 1


Deze stempelset van Tim Holtz : On The Farm, heb ik al een tijdje in huis maar ik had hem nog niet gebruikt. Nu heb ik voor jou deze kaart als voorbeeld er mee gemaakt.


Deze twee kleuren Distress Oxide inkt heb ik op mijn Craftsheet gedept en nat gemaakt. Hier heb ik een stukje watercolor papier door gehaald en dit goed gedroogd. Wanneer de eerste laag droog is kan je eventueel nog een extra laag toevoegen door de kaart nogmaals door je inkt te halen.


Vervolgens met de Oxide Walnut Stain het raster en de tekst op de ondergrond gestempeld. De tekst heb ik eerst op een klad papiertje afgedrukt om een lichtere afdruk te krijgen.


Daarna wilde ik onderlangs de kaart een stukje tape in dezelfde kleur. En dat had ik natuurlijk niet. Je kent dat vast wel tientallen rolletjes tape maar net niet de goede kleur. Ik heb het dus maar zelf gemaakt met behulp van een stukje schilderstape. Dit heb ik met verf in de goede kleur gemaakt en daarna met de Fired Brick Distress Oxide de cijfers van DarkroomDoor erop gestempeld.


De dieren heb ik gestempeld op los papier en heel licht ingekleurd. Samen met de tape heb ik ze op de kaart bevestigd.


En toen miste ik nog iets in de linker bovenhoek. Daar heb ik dus het lint geplakt die ik voorzien van een houten 1 die ik met verf ook in de goede kleur heb gemaakt. De kaart gemat op bijpassend karton en een creme onderkaart.

Fijne dag, groetjes Mirjam.

3 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.