zaterdag 4 juni 2016

Smile

Ik ben een echte Hollander want af en toe ben ik erg zuinig. Meestal nadat ik weer (te) veel geld heb uitgegeven aan mij hobby.
Deze achtergrond die achter de uitgestanste hoek zit is zo'n voorbeeld van zuinigheid. Wanneer ik de aquatint heb gebruikt blijft er meestal een restje achter op mijn craftsheet. Om dat niet zomaar weg te gooien leg ik er een a4 papiertje in. Dit hang ik vervolgens aan mijn " waslijntje" om te drogen en de volgende keer pak ik er weer een restje kleur mee op. Soms eindigt het met niets maar in dit geval is het een mooie achtergrond geworden die het uitgangspunt voor deze kaart vormde.
Op een stuk watercolor papier heb ik een van de Thinlits  van de Sizzix Mixed Media set gelegd en deze door de stansmachine gehaald.
Hierna heb ik met clear embossing poeder een swirl verschillende keren op de kaart geplaatst. Vervolgens de kaart nat gemaakt en met twee kleuren aquatint passend bij de achtergrond wat kleur aangebracht.
Onderaan de kaart heb ik een stukje muziek papier geplakt.  Op een los stukje schut papier een van de vlinders van de stempelset van Studio Light gestempeld en deze met de zig markers ingekleurd. Een stukje Crinkle Ribbon van Tim Holtz en een tekst van Crafters Compagnion maken het af.

De kaart met de Perfect Layers gemat op zwart, beige en een crème onder kaart.
Ik wens jullie een fijne week, Groetjes Mirjam.

2 opmerkingen:

  1. Wat is ie leuk!! Bedankt voor de uitleg. Ga het zeker eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.