dinsdag 23 februari 2016

Swing

Voor het kaartje van vandaag heb ik een beetje de techniek van Willy afgekeken. Ik heb op een stukje wit karton met het matrix stencil versamark aangebracht en dit met clear embossing poeder geembosd. 
Ik heb drie kleurtjes groene distress inkt op mijn Craft sheet gedept en hier de kaart net zo lang door gehaald tot ik tevreden was met het resultaat. Dit laten drogen en hierna de clear embossing met een strijkbout en een papiertje weer van de kaart af gestreken. 
Hierna heb ik met zwarte inkt de stempels van Carabelle studio gestempeld. Deze heb ik met een gelato stick een bijpassende kleur een beetje ingekleurd. Vervolgens een paar dopjes van flesjes in de gesso gedoopt en zo ook een paar witte circels aangebracht.
Als laatste heb ik het jongetje op de schommel van de Carabelle set Swing op de kaart gestempeld en hier en daar nog wat kleur aangebracht.
De kaart is gemat op zwart en blauw en daarna op een witte kaart aangebracht. Willy bedankt voor je post over het embossen ik ben blij hoe het op deze achtergrond uit komt.

Groetjes Mirjam.

8 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan, ik herken Willy er in. Wat een mooie kleuren heb je gebruikt.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig gedaan en de stempelset Swing v Carabella is ook al zo'n leukerd... Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een SUPER idee en wat een mooie kleuren. Goed gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.