dinsdag 2 februari 2016

Bloemenpracht

Hallo allemaal,

En zo is het alweer februari... en is januari alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel.
Vandaag laat ik jullie een "distress" bloemenkaart zien, hoe deze gemaakt is, lees je allemaal onderaan dit bericht.
Werkwijze:

Snij een rechthoek van 9,5 x 13,5 cm van CC watercolor cardstock 
Maak de randen ruw m.b.v. de Tim Holtz Paper Distresser.
Blend de randen m.b.v. een blendingtool en distress inkt "vintage photo".Mat deze op zwart cardstock en stik er met de naaimachine een strikrandje langs.

Stans nu uit CC watercolor cardstock een aantal keer de bloemen uit de stansset "Die'sire Essentials Flowers All Occasions 3"
Spuit nu Dylusions white linnen over de bloemen en de blaadjes zodat je een soort van lichte vlekjes op de bloemen krijgt, laat deze goed drogen. 


Distress de randjes van alle bloemen en blaadjes met Distress inkt vintage photo en plak de bloementjes op elkaar met een stukje 3d foam.Op de laatste foto kan je mooi de witte vlekjes zien welke tot stand zijn gekomen door er white linnen Dylusions eroverheen te spuiten.

Stempel de tekst "een dikke proficiat voor jou" uit de Leuke Stempelset met versamark op Indigoblu zwart stempelkarton en bestrooi deze met witte embossingpoeder en verhit deze met de heattool totdat de embossingpoeder gesmolten is. Knip de tekst in 3 stukjes en plak er 3d foam achter.
Plak nu alles op de voorzijde van de kaart.

Snij een dubbelgevouwen kaart van Indigoblu stempelkarton van 10,5 x 15 cm en embos één zijde met de  "distress" embossingfolder van Crafters Companion en plak alles op deze basiskaart. Op de foto hieronder kan je goed zien hoe de embossingfolder op voorkant ook mooi doorloopt op de basiskaart. Het maar een subtiel detail maar wel eentje waar wel even de aandacht aan gegeven mocht worden;)Dit was mijn dt-bijdrage voor deze keer, hoop dat je t leuk vond en ik zie je natuurlijk weer terug bij onze volgende blogpost.

Groetjes Aletta


5 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.