zaterdag 14 februari 2015

Butterflies...


are self propelled Flowers ( aldus R.H,  Heinlein...)  De prachtige Sheena Douglass stempels gebruikt en een mask. Maar je kan het natuurlijk met ieder willekeurig masker maken.

De achtergrond heb ik gemaakt met 
de Dylusion Ink spray, ik heb de kleuren crushed grape, bubblegum pink  en pure sunshine gebruikt.Eerst heb ik het aquarelpapier water-color-card nat gespoten, daar de inkt op gespoten en laten drogen aan de lucht... de dikke druppels wegdeppen met een stukje keukenrol. 


Vervolgens het mask erop gelegd en met water bespoten, hiervoor gebruik ik een sprayflesje. Even laten liggen en dan het mask eraf en opnieuw met keukenrol deppen.
Je ziet dan heel mooi de contouren van het mask, Om het nog duidelijker te krijgen heb ik met een wit kleurpotlood het mask "overgetrokken". 


Op een apart stukje papier heb ik de vlinders gestempeld met versamark en ge-embossed met zwart embossingpoeder. Vlinders zijn  met een waterpenseel en dylusion ink ingekleurd, hierbij heb ik dezelfde kleuren gebruikt als die van de achtergrond. uitgeknipt en iets verhoogd opgeplakt. De tekststempel met stazon black gestempeld.


Deze kaart op zwart papier gemat en vervolgens op een witte kaart geplakt.

Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden!

groetjes Willy4 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.