zondag 14 januari 2018

DarkroomDoor Tropical Birds


Vandaag deze vrolijke Toekan uit de Tropical Bird set op een kaartje gestempeld. Hiervoor heb ik een watercolor papier als basis genomen. Hierop heb ik de Toekan gestempeld met versafine en deze gemaskerd.
Ik heb met distress Fired Brick en Seedles Preserves de ondergrond in kleur gezet.
Vervolgens de IndigoBlu Bubbles stempel met Fired Brick afgedrukt en met het Pronty Tryptich stencil en de Seedles Preserves de rondjes gesponst. Hier overheen heb ik met hetzelfde stencil matte medium aangebracht. Dit droogt doorzichtig op. Dit goed laten drogen en daarna met de Inca Gold   over de medium waardoor deze weer zichtbaar word.
In een velletje masker papier heb ik cirkels gemaakt en hierdoor de veerachtige stempel uit dezelfde stempelset gestempeld.
Hierna heb ik Hello van de Sizzix Thinlits Papercut Sentiments drie keer gestanst waarvan 2 keer met zwart en een keer met wit papier. Deze heb ik op elkaar geplakt waarbij de witte iets versprongen achter de ander is geplaatst om het woord iets meer op te laten vallen. Nadat ik deze op de kaart heb gelijmd heb ik hem met glossy accents een extra laag glans gegeven. Als laatste met witte verf nog een paar spetters aangebracht.

Fijne dag, groetjes Mirjam.

1 opmerking:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.