dinsdag 28 maart 2017

Thinking of You


Hoi,Voor vandaag heb ik deze kaart gemaakt.Hoe het allemaal begon ;-)

Op goed nat gemaakt aquarelpapier heb ik met een pipet 3 kleuren aquatint gedruppeld. (34.35. en 43) goed laten "lopen", een beetje heen en weer bewegen
een 2e goed natgemaakt  stuk papier erop gelegd, even in laten trekken en weer van elkaar afgehaald.    even met de heattool gedroogd en dan is dit het resultaat:


Met de vlinderstempel van Indigoblu gestempeld. Hierbij heb ik een stukje keukenrol goed nat gemaakt en daar de stempel op "beinkt/ be-waterd". Vervolgens door een babydoekje heen gestempeld.


en dan gebeurt dit.... een deel van de inkt wordt opgenomen.


op een apart stukje papier met distressinkt de vlinder nogmaals gestempeld met rusty hinge. Met sqeezed lemonade en  fossilized amber met een waterpenseel ingekleurd. Na het drogen met versamark  rechtstreeks het inktkussen op de afbeelding afgedrukt en met wow embossingpoeder "clear semi dull" de hele afbeelding ge-embossed. Je krijgt zo een mooie matte laag over de afbeelding.


De tekststempel Thinking of you is van DarkRoomDoor.  Eén van de  Indigoblu "word blocks" telkens gedeeltelijk afgedrukt met rusty hinge. Niet met een clearblok, maar vanuit de hand... zie foto.


Nog wat waterdruppels gespetterd.


Een mooie strakke mat gemaakt met behulp van de perfect layers , een kaart op maat gesneden, hierbij de rand wat gesponsd met sqeezed lemonade. 

en tada.... hier is ie dan.Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden. 

groetjes Willy


9 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.