donderdag 16 maart 2017

Congratulations!


Een hele goede donderdag allemaal,

Vandaag een prachtige lente dag in het voorruitzicht maar ook tijd voor mijn dt kaart voor Leuke Stempels en deze keer heb ik een grote kaart gemaakt, 19,5 x 13,5 cm dat is toch best wel mega maar nu komt wel de prachtige tekst "congratulations" uit de stempelset van Darkroomdoor "brushed sentiments" mooi tot zijn recht.

****

Werkwijze:

Strooi een beetje van de Nuance poeder op je kraftsheet (Grass green, Jade, Turquoise en Aquamarine) en spray deze goed nat met water en haal je aquarelpapier erdoorheen, spray deze nog een beetje na met water zodat het mooi in elkaar overvloeit, droog fhonen met een heattool, nu 1 kleurtje Nuance op je kraftsheet doen en ook nat sprayen en je papier er doorheen deppen zodat je mooi druppels op je papier heb en deze weer droog fhonen en herhaal deze laatste stap ook met de andere 3 kleurtjes en alles goed droog fhonen.

Stempel nu de tekst m.b.v. de Misti met Memento Luxe zwart en bewerk deze verder met clear embossingpoeder. Stempel de tekst altijd eerst op een stukje doorzichtig sheet zodat je goed kan zien of je recht stempelt en of je de tekst op de juiste plaatst vind staan. Haal nu t sheetje weg en stempel de tekst met Memento Luxe zwart.Stempel nu de bloemen (Magenta Dogwood Branch) in beide hoeken, ook met Memento Luxe zwart en ook heaten met clear embossingpoeder.

Ontkleur de bloemen nu met dikke bleek. Let op dat je je kwastje even goed laat uitdruppen. Ik werk met een losse penseeltje en dikke bleek in een klein potje.Stempel in de hoeken de Magenta Bubbles met Stazon Emerald City en Olive green.

Stempel met Stazon Cloudy Sky een gedeelte van de Magenta Script en Magenta Distressed background. Dit kan je heel eenvoudig doen door je stempel iets te buigen, zo te beinkten en ook op deze manier te stempelen.Spat nu druppels witte en zwarte verdunde aquarelverf op je kaart m.b.v. een penseeltje.
Doe wat aquarelverf op je krafsheet, beetje water erbij, mengen en met je penseeltje opnemen en boven je werk spatten, dan kan makkelijk met iets zwaars, bijv. je schaar, op je penseeltje te tikken.

Mat het geheel op zwart cardstock m.b.v. de Mini Perfect Layers.

En plak het geheel op een basiskaart van 19,5 x 13,5 cm.

****

En dat was mijn inspiratie kaart voor vandaag.

Geniet van deze mooie lentedag want voordat je het weet vallen de druppels regen weer uit de lucht.

Groetjes Aletta

Dubbelklik op de foto en deze wordt vergroot weergegeven op je beeldscherm zodat je alle mooie details in de achtergrond beter kan zien.Materialen:
Misti
Mini Perfect Layers
Schut 300 grams glad aquarelpapier
Magenta Nuance poeder Grass Green, Jade, Turquoise, Aquamarine
Stazon inkt Cloudy Sky, Emerald City en Olive Green
Memento Luxe zwart
Dikke bleek in een potje, oud kwastje
WOW clear embossingpoeder gloss
Darkroomdoor stempelset Brushed Sentiments
Magenta stempel Dogwood Branch
Magenta stempel script
Magenta stempel bubbles
Magenta stempel distressed background
Zwart en witte Amsterdam acrylverf
Heattool
Paperdistresser

5 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.