maandag 18 januari 2016

The most beautiful colors come from nature


Vandaag laat ik jullie zien hoe je een "one layer" kaart maakt met Dylusions paint en de Carabelle stempelset "Sunflower".

Snij van CC watercolour papier een dubbelgevouwen kaart van 15 x 10,5 cm en plak een schuine rand af met maskingtape en gebruik een blendingtool en een heeeeel klein beetje van Dylusions paint "bubblegum pink".  Dylusions paint is zeer dekkend en daarom heb je er maar een super klein beetje van nodig om het papier dekkend te krijgen.

Ik heb gekozen voor het dikke watercolor van CC omdat deze na het verven met Dylusions paint niet krom trekt...


Haal het maskingtape eraf en dan krijg je een mooi dekkend stukje roze papier en laat het even drogen, dat gaat heel snel dus je kan al bijna weer verder met de volgende stap.


Plak nu met 2 stukken maskingtape een ander stuk papier af, ik heb gekozen voor rechts onderin en blend deze met "black marble" Dylusions paint.


Haal het masking tape eraf en weer even laten drogen.


Nu plak je het papier zo af dat je een heel klein strookje kan zwart maken en dan krijg je het zoals hieronder te zien is op de foto.


Plak nu met masking tape de gekleurde delen van de kaart af en stempel met Stazon inkt (cherry pink, cactus green, ganache en zwart) diverse stempels uit de "sunflower" stempelset van Carabelle.

En zo maak je een "1-laags kaart" en kan je de kaart versturen met maar 1 postzegel:)


Leuk dat je weer kwam kijken op het blog van Leuke Stempels 
en tot de volgende blogpost maar weer;)

Groetjes Aletta


9 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.