woensdag 27 januari 2016

Makkelijke distress achtergrondjesHallo allemaal,


ge├»nspireerd door een filmpje van Jennifer McGuire heb ik deze 2 kaartjes gemaakt. Hiervoor heb ik rechtstreeks met het stempelkussen een blanco stuk stempelkarton gekleurd.
Ik heb de kleuren candied-apple, een prachtige rode en salty-ocean, een mooie felle blauwe gebruikt.


Daarna heb ik een  stencil van tim-holtz genomen, dit erop gelegd ( tape erbij om te voorkomen dat het stencil of de kaart verschuift) en bij de rode kaart met een baby lotion doekje wat kleur weggehaald. Bij de blauwe kaart heb ik wat water erop gesprayd en dit met keukenrol na enkele momenten gedept.  Na goed drogen, heb ik met versamark de vlinder van sheena-douglass gestempeld en met witte embossingpoeder van WOW ge-embossed, met behulp van de heattool.

Vervolgens een bijpassende tekst gepakt van Leuke Stempels sheet 4 en deze ook met wit ge-embossed.De volgende stap:  ik heb de kaarten op maat gesneden, het stencil raakt namelijk net niet de gehele kaart, dit gemat met een stukje zwart papier en het geheel op een witte kaart geplakt.
Met dit als resultaat!
Je kan zien dat er wel wat verschil is in de achtergrond door het opnemen van kleur middels lotion-doekje of water.... 't is maar net wat je het mooist vindt.

Een fijne dag gewenst allemaal en tot de volgende keer!

Groetjes Willy

9 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.