dinsdag 10 oktober 2017

Stekelig

Leuk zijn ze hé de cactussen van DarkroomDoor. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van en heb er dus ook gelijk deze post mee gemaakt.

Ik heb alle cactussen uit de set gestempeld op Neenah Classic papier omdat dit super fijn papier is om met potloden op te kleuren. Hierna heb ik alles uitgeknipt en er setjes van gemaakt.
Ik heb hiervoor met een scherp mesje een klein sneetje gemaakt in de rand van de bloempot en hier de losse cactussen in gestoken.
Ik heb op een ondergrond van gesso het nieuwe : Plaid stencil van Tim Holtz met structuurpasta aangebracht. en dit in kluer gebracht met Aladine Izink pigment inkt. Ik vind het mooi dat de vloeibare inkt zich ophoopt langs de randen van de structuurpasta en daar donkerder opdroogt.
Hierna heb ik Paper Artsy verf nog wat vegen aangebracht op het bovenste stuk. De structuurpasta heb ik met Inca Gold nog wat geaccentueerd. Nadat alles goed gedroogd is heb ik de tekst uit dezelfde set direct op de kaart gestempeld. In de hoeken een beetje script gestempeld en met zwarte verf wat spetters aangebracht. Hierna heb ik de randen gesponst met Distress Black Soot en dit een beetje nat gespoten zodat het iets is gaan lopen. Als laatste de cactussen op de kaart gelijmd.
De kaart is gemat op bijpassende kleuren karton.


Fijne dag, groetjes Mirjam.

4 opmerkingen:

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.