woensdag 18 maart 2015

Bister!Deze keer een kaart, die ik gemaakt heb met Bister. Leuk spul is dat... voor een controlfreak als ik wel wat onvoorspelbaar...maar wat een leuke effecten krijg je hiermee.
Bij Leuke stempels kan je het kopen in potjes van 80 ml of in kleinere hoeveelheden van 10 ml in gripzakjes. De bister is op verschillende manieren te gebruiken.

Bij het maken van deze kaart heb ik Watercolor card gebruikt. Hierop met een penseeltje heel, echt heel, heeeel weinig korreltjes blauwe bister gebracht. Toen met water erop gespoten en gekeken wat er gebeurde met de bister. Ondertussen de stempel van Viva Las vegas boy in tub boat op een apart stukje stempelpapier gestempeld met  stazon jet black en ingekleurd met potlood. Uitgeknipt en even aan de kant gelegd.
De vuurtoren is ook een stempel van Viva Las Vegas en komt van de plate-923, hierop staan nog veel meer geweldige stempels..
De vuurtoren rechtstreeks op de gedroogde bisterachtergrond gestempeld met de zwarte stazon en ingekleurd met potlood. Het kereltje in de wastobbe een mooie positie op de kaart gegeven.  Rond de tobbe de achtergrond heel licht bijgekleurd met wat blauwe bister dat ik op de craftsheet met water heb verdund en je dan ook prima voor het kleuren kan gebruiken. Als laatste op een bordeauxrode kaart geplakt.

Voor het gebruik van bister ben ik geïnspireerd op het Art Specially Event, en dan met name door Hermine Koster. De komende editie is 11 en 12 april in Nijkerk. Leuke Stempels staat er ook met een stand. Komen jullie nog even langs???

Tot dan!

groetjes Willy

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dit heel mooi. Lijkt me leuk om te doen. Wat leuk dat jullie op de beurs in Nijkerk staan, ik ga daar ook heen.
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart,Willy. Is inderdaad leuk spul, die bister.

    BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze blogberichten.