woensdag 10 december 2014

Vanaf 1 januari gaat ons DesignTeam van start!

Vanaf 1 januari aanstaande gaat ons Designteam hier van start en laten zij om de paar dagen leuke, mooie, grappige, ontroerende en prachtige kaarten en creaties zien op dit blog.
Daarom stellen zij zich nu alvast aan je voor:Allereerst vind ik het geweldig leuk om designer te mogen zijn voor “Leuke Stempels” en hoop jullie dan ook te inspireren met mijn kaartjes gemaakt met materiaal van “Leuke Stempels”.
Ik zal me even in t kort voorstellen: 
 Mijn naam is Aletta Heij, wonende in t midden van t land samen met mijn man en 2 kinderen en werk ik part-time als administratief medewerkster. Naast het drukke gezinsleven en mijn taak als “huismanager” maak ik graag tijd vrij voor mijn hobby.
In 2010 ben ik besmet geraakt met het kaarten-maak-virus. Het mooiste daarvan vind ik dat je zoveel verschillende soorten technieken kan gebruiken op een kaart. Zelf hou ik wel van “strakke” kaarten maar daar wijk ik ook wel eens vanaf… dat gaan jullie de komende tijd vanzelf zien.
Kom ook eens op mijn eigen blog neuzen : http://KaartenVanAletta.blogspot.com.
Ik hoop jullie te inspireren hier bij “Leuke Stempels” met mijn creatieve uitspattingen.

Creatieve groet,
 Aletta

Hallo allemaal,

Ik ben Joan. Samen met mijn twee zoons en hond woon ik in het mooie Hoorn.
Mijn hele leven ben ik al creatief bezig, dat begon al op de kleuterschool en heb ik van alles uitgeprobeerd. Het begon op jonge leeftijd met fotograferen en het inplakken van mijn foto’s. Hele plakboeken vol, het scrappen van nu. Naaien, haken, breien, pergamano, weer die foto’s en toen de stempels. Dat was een gouden greep. Een prachtige hobby die ik goed kan combineren met thuis en werk. Soms een kwartiertje, soms een hele dag en alles wat daar tussen in zit. Ik kan mijn creativiteit daar heel goed in kwijt. Niets leuker dan met een wit vel papier beginnen en daar iets moois van maken. Ik ben gek op doosjes en maak ze voor iedereen. En natuurlijk allemaal met stempels. Daarnaast zijn kaarten en albums ook favoriet.
Toen de oproep voor het design team kwam, wist ik meteen dat ik hierop wilde reageren. En toen ik het mailtje van Hella kreeg dat ik was uitgekozen, was ik helemaal blij. 
Wat geweldig, toch een beetje een kroon op mijn werk.
Ik heb er heel veel zin in. Ik heb ook een blog waar je gerust een kijkje kunt gaan nemen: Joans knutsels.

Groetjes,
Joan

                                                                           
Ik ben Willy de Bruijne. 
Ik ben getrouwd met Erik en heb 2 zoons, Tim (1994) en Bart ( 1996).   
We wonen in het oosten van het land.

Van jongs af aan ben ik creatief bezig, altijd aan het freubelen met stofjes, papier, verf, inkt e.d.  De laatste jaren ben ik vooral aan het stempelen verslaafd geraakt. 
Omdat ik zo goed als fulltime werk, als financieel adviseur bij de Rabobank, kan ik helaas minder tijd dan dat ik zou willen bezig zijn met m’n stempels, inkten, verf…  Daarnaast natuurlijk de nodige aandacht voor mijn gezin. Toch probeer ik regelmatig tijd vrij te maken om lekker te gaan stempelen.   
Deelnemen aan het DT van www.leukestempels.nl is een mooie stok achter de deur en natuurlijk heel erg leuk om te doen.

Mijn creaties kan je volgen op

Groetjes,
Willy 


En zelf mag ik ook meedoen met het Designteam :-) van www.leukestempels.nl
Ik ben Hella Mellema en sinds oktober 2013 gestart met Leuke Stempels. Hiervoor maakte ik natuurlijk ook al veel kaarten en creaties, maar door het groeien van de (web)shop kreeg ik steeds minder tijd om veel voorbeelden te kunnen maken. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu versterking heb gekregen van deze 3 talentvolle dames.
Ik hoop dat we jullie veel inspiratie kunnen geven met onze kaarten en ander moois dat we gaan maken.
6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd dames, geniet ervan en dan ga ik lekker genieten van jullie creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mariƫtte. Leuk dat je volger bent geworden. We hopen dat we je vanaf 1 januari kunnen laten genieten van onze crreaties :-)

   Verwijderen
 2. Veel plezier dames!!! ik ga jullie volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk wanneer je een reactie achter laat op onze inspiratieposts voor jou.